Vacanta in Germania

Brandenburg-Berlin-Germany-576x1024
Brandenburg-Gate-Night-Berlin-Germany-576x1024
Charlottenburg-Palace-At-Night-Berlin-Germany-576x1024
Hohenzollern-Castle-in-Germany-576x1024
New-City-Hall-Hanover-Germany-576x1024
Reichstag-Photo-Berlin-Germany-576x1024
Brandenburg-Berlin-Germany-576x1024Brandenburg-Gate-Night-Berlin-Germany-576x1024Charlottenburg-Palace-At-Night-Berlin-Germany-576x1024Hohenzollern-Castle-in-Germany-576x1024New-City-Hall-Hanover-Germany-576x1024Reichstag-Photo-Berlin-Germany-576x1024

Despre Germania

Germania si cei care viziteaza aceasta tara se bucura de roadele unitatii, perioada in care s-au facut mai investitii in infrastructura si servicii, pentru a sterge liniile de divizare ale Razboiului Rece si cicatricile celui de-al doilea razboi mondial. Germania moderna s-a maturizat si, desi inca sufera de pe urma consecintelor economice ale unificarii, este evident ca aceasta natiune a gasit o modalitate de asi exprima identitatea nationala. Orase din fostul Est, precum Dresden, stralucesc din nou, precum bijuteriile din trecut. Germania este produsul unei indelungate isotrii de diviziune, fapt ce a dus la o diversitate remarcabila, pe care o puteti observa traversand statele ce alcatuiesc Republica Federala.

Potrivit stereotipurilor, germanii sunt apatici, mananca doar varza acra si carnati, beau litri de bere in fiecare zi, sunt foarte disciplinati si severi cu copiii lor, nu au simtul umorului si altele de acest gen. Daca vizitati Germania aveti ocazia sa descoperiti un popor tolerant, prietenos si educat. Datorita istoriei naziste, patriotismul inca este un subiect delicat, mai ale spentru generatia mai in varsta, care inca isi cauta identitatea nationala. Literatura germana din ultimii 50 de ani are ca subiect pierderea sau pastrarea identitatii nationale in timpul regimului nazist. Germanii sunt cosmopolitani si le place sa calatoreasca in toate colturile lumii, daca se poate de mai multe ori pe an. Par a fi foarte sinceri si apreciaza onestitatea si credibilitatea, fapt ce poate deranja daca vrei sa discuri banalitati, ca englezii de exemplu. Bunele manierele sunt importante in Germania, dar fara ceremonie si falsitate, ci adaptate situatiei si personalizate.

Statiuni din Germania

Vacanta in Germania